tirsdag den 29. marts 2011

Introduktion. - And Vanilla Cupcakes.

Hey!

Jeg var lidt lækkersulten her i søndags, så jeg lavede disse Vanilla Cupcakes med buttercream frosting! Umm!

Cupcakes: (Ca. 12 cupcakes)
115 g. usaltet smør, stue temperatur
130 g. sukker
3 store æg
60 ml mælk
200 g hvedemel
1½ tsk. bagepulver
¼ tsk. salt
Revet skal af 1 lille citron
1 tsk. vanilje essens

Buttercream frosting:
230 g. flormelis
115 g. usaltet smør, stue temperatur
1 tsk. vanilje essens
3-4 spsk. mælk el. let fløde
Frugtfarve (Efter eget valg)

Cupcakes - Sådan gør du:
- Sæt ovnen på 180 grader celsius.
- Pisk smør og sukker luftigt. Tilføj derefter æg, vanilje essens og citron skal.
- I en anden skål blandes mel, salt og sukker, og tilføjes skiftevis med mælken til den anden blanding. Piskes let med el-mikser.
- Fordel blanding på 12 muffin forme, og bag i ca 17-19 min.

Buttercream frosting - Sådan gør du: 
- Pisk smørret luftigt og tilføj vanilje essens.
- Derefter tilføjes sukkeret og piskes let.
- Tilføj mælken (el. fløden) og pisk ved høj omrøring i 3-4 min.

Håber I nyder kagerne!
Hold øjnene åbne for nye opskrifter!
Fortsat god dag, folkens. :-)

-  Emma Tahirovic, The Cupcake God.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar