torsdag den 29. december 2011

Mini Daim Cupcakes! nomnomnomnom

Hey igen!
Hvordan har Jeres Jul været? Post gerne en kommentar eller noget! Jeg har selv haft en rigtig god Jul med en masse gode gaver!
De sidste par dage har jeg hygget mig sammen med Nanna. Vi har bl.a. været nede i Randers by (kedeligt, ja ...), men vi var da i Randers Regnskov, og det var nu awesome nok! I dag var vi så i Århus, hvor vi besøgte Aros! Det var viiiiiiirkelig fedt, thih. Efter det tog vi ned i byen for at få noget frokost, og så tog vi op i Bruuns Galleri, hvor vi hyggede lidt med Iben og Johanne.
Da vi så kom hjem, kedede vi os lidt, så vi besluttede at lave mini cupcakes! Jeg købte nogle små fine forme i Søstrene Grene i går, så det passede jo helt perfekt. Vi købte lige noget Daim og noget mere flormelis, og så var vi ellers klar til at gå i gang!

Kagerne er bare en helt almindelig vanilje-dej (Kan findes inde under "basic cupcakes".) En portion giver ca. 60 mini cupcakes.
Frostingen er også en helt almindelig vaniljefrosting, dog har vi tilsat 2 Daim pakker, hver med 2 Daim-barer. Dette skal blændes, så det bliver helt fint. Put det i en skål, og kom det hele i køleskabet i ca. 15 min, så chokoladen ikke smelter helt.

Jeg kan godt fortælle jer, at de her cupcakes smager rigtig godt! Så .. Se at komme i gang med at lave dem, ok?! ;-)

Jeg skal nok se at få røven på gled mht. bagningen ... Men I må ha' det til næste gang! Jeg kommer nok ikke med flere indlæg før Nytår, så jeg håber, at I kommer rigtig godt ind i det nye år! Møsmøs.

 - Emma Tahirovic.

1 kommentar:

  1. Sød blog.

    Har en Give away kørende, det kunne være du havde løst til at tjekke den? (-:

    Mange søde hilsner http://sidselkh.blogspot.com/

    SvarSlet