søndag den 26. februar 2012

Cupcake-buket!

Hey allesammen!
Så er det søndag, og gud hvor er jeg dog bare træt! Her i går var jeg til fødselsdagsfest hos en veninde. Vi var i alt 5 tøser, og jeg kan godt sige jer .. Der blev bare hygget igennem! Jeg tror, vi gik i seng ved 5-tiden, eller noget i den stil. Og så stod vi så op kl. 10. Fedt, fdt. 5 timers søvn. I det mindste ved jeg da, at jeg kommer til at sove godt i nat.
Inden festen var jeg sammen med Nanna og Helena, da vi ville overraske fødselsdagsbarnet med en lækker lagkage, samt en "cupcake-buket", og heldigvis blev begge dele en stor succes!

Lagkagen er en klassisk lagkage. Vi købte 6 bunde, da vi ikke lige havde tid til at lave dem selv. Udover bundene, så har vi også brugt følgende ting til kagen: 500 ml vaniljecreme, 300 g bær - hakket - 1 pakke macipan (jeg kan ikke huske, hvor meget vi brugte, men vi brugte i hvert fald en hel pakke fra Odense), syltetøj og selvfølgelig lys og flag.

Lagkagen er bygget ret simpelt op: bund - syltetøj - bund - creme- bund ... osv. Derefter rulled vi marcipanen og lagde den omkring siderne på kagen. Til slut lavede vi et par marcipanroser og skrev min veninde Emmas kælenavn på toppen af kagen.
Selvom kagen ikke endte med at se så lækker ud som forventet, så havde Helena, Nanna og jeg det i hvert fald vildt sjovt med at lave den! Og det vigtigste var, at Emma blev rigtig glad. <3 Udover lagkagen, så ville jeg også gerne lave en "cupcake-buket" til Emma. Jeg magter ikke at forklar, hvad det hele går ud på, så jeg poster lige et billede. Hvis du selv kunne tænke dig at lave sådan en buket, så skal du bruge: - Ler - Potteplante/krukke - Grill-pinde - Fløjls papir - Tape - Mini cupcakes med frosting ... Buketterne kan variere i størrelse. Grillpindene skal farves grønne, evt. med tusch. (MANGE TUSINDE GANGE TAK TIL NANNA OG HELENA, FORDI DE GAD BRUGE EN EFTERMIDDAG PÅ AT SIDDE OG FARVE SMÅ PINDESTYKKER. LOVE YOU<3) Frostingen er den samme som til mine Valtentine Cupcakes.
I må ha' det så længe! Jeg skal vidst til at komme i gang med lektierne ... xoxo

- Emma Tahirovic

Ingen kommentarer:

Send en kommentar