søndag den 8. april 2012

Blog Award. ♥


For lidt tid siden var jeg så heldig at modtage en Blog Award af Thilda! Mange tak! Jeg er super glad for, at du har valgt mig, og at du kan lide min blog :-)
Når man får en Blog Award, skal man vidst sætte det her billede ind, svare på spørgsmålene herunder og give Award'en videre til 5 bloggere, der alle har under 100 læsere, så det er, hvad vil vil gøre!

1. Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Som de fleste nok har opdaget, så blogger jeg ikke om det traditionelle, altså om mit liv. Jeg blogger om kage, haha! Jeg har altid været vildt glad for at bage søde sager - og også mad - så jeg ville gerne dele mine kreationer med andre. :-)

2. Hvilke blogs følger jeg?
Jeg følger ret mange blogs, som jeg desværre ikke kan huske navnene på. Jeg følger for det meste andre mad-blogs for at få inspiration, og udover det, så følger jeg også en del billede-blogs, da jeg synes, det er så hyggeligt at kigge på alle de flotte billeder, der bliver taget.

3. Yndlings farve?
Jeg ved ikke helt, om jeg overhovedet har en yndlings farve, da jeg simpelthen elsker alle farver! Dog er der nogle farver, jeg holder mere af end andre. Lige her for tiden kan jeg bedst lide hvid, lysegrøn og blå!

4. Yndlings film?
Film ... Åha. Jeg elsker film! Min yndlings film lige pt. må nok være "The Hunger Games"! Den film er bare fantastisk. Jeg kan ikke holde op med at tænke på den! Se den, I bliver ikke skuffet!

5. Hvilke lande drømmer jeg om at besøge, og hvorfor?
Jeg har allerede besøgt ret mange lande, synes jeg selv, men en af mine store drømme er at komme til USA, Australien og Afrika. Grunden er, at man hele tiden hører om disse steder, og jeg vil gerne selv kunne opleve alle de ting, der så tit bliver snakket om.

Jeg har givet denne Blog Award videre til:
http://frklarsenhappiness.blogspot.com
http://mylifelinea.blogspot.com/
http://mylifeasstinep.blogspot.com/
http://frederikkenedergaard.blogspot.com
http://frederikke-camilla.blogspot.com

Kh Emma!

2 kommentarer:

 1. Jeg kan rigtig godt lide din blog, den er super sød og jeg tænkte om vi ikke skulle følges over bloglovin? :)

  http://innocentcherry.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Mange, mange tak for awarden! Det betyder meget for mig :-)

  Knus & kram,
  Cecilie.

  http://frklarsenhappiness.blogspot.com

  SvarSlet